Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Сataloage

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Catalogul brandurilor

DELI
DELI

Compania «Deli» este un celebru producator de birotica la nivel mondial. Produsele sale includ: mape de arhivă si cutii, brosuratoare, seturi de papetarie, papetarie desktop si pixuri, notebook-uri, foarfece, clei, etc.

Produselor: 280
Rexel
Rexel

Широко известная во всем мире, английская марка Rexel, является одним из ведущих брендов в портфолио ACCO Brands. Под брендом Rexel сегодня производятся высококачественные уничтожители, переплетчики, ламинаторы и резаки для бумаги.

Produselor: 16
SANO
SANO

Sano- израильский производитель качественной бытовой химии.

Produselor: 22
SCRIKSS
SCRIKSS

Scrikss este liderul a instrumentelor de scris pe piața turcă. Compania a fost fondată în 1963 și a furnizat inițial astfel de produse de marcă în Turcia. Astăzi Scrikss este producător și distribuitor de branduri celebre cum sunt Cross, Tibaldi, Travel blue ș.a.

Produselor: 7
Fabriano
Fabriano

Foarte putine companii pot pretinde la o mostenire mai lungă istoric sau mai remarcabilă ca Fabriano. Existînd încă din 1264 , productia din hârtie a fabricii Fabriano utilizata în artele vizuale a fost folosita si foarte apreciata de către Michelangelo . Multe tehnici de demult de productie a hârtiei Fabriano sunt folosite în prezent, inclusiv filigrane si tehnologia incleerii foilor folosind gelatina.

Produselor: 157