Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445 0 22 29-29-82 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Сataloage

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

În curând la scoală!

Deseori nu stim ce sa daruim elevilor.

Compania «Birovits» SRL Va propune sa procurati certificate-cadou pentru prieteni, colegi, partenerii de afaceri, rude, in baza carora pot fi procurate rechizite scolare in preajma inceputului de an scolar.

Asortimentul «Birovits» este alcatuit din peste 10 000 ( zece mii) de produse pentru fiecare gust.

Noi oferim certificate cu o valoare nominala de 150, 300, 500 si 1.000 lei.

Certificatul-cadou de la Birovits

Certificatul poate fi procurat in compania «BIROVITS» atit in numerar cit si prin transfer bancar.

Certificatul este valabil pina la 25 decembrie 2016. Pe cupon este indicata suma de care pot fi procurate bunuri in baza certificatului prezentat.

Puteti alege produsele la valoarea indicata pe certificat in orice magazin al companiei «BIROVITS». Pentru a efectua achizitia, trebuie sa transmiteti vinzatorului certificatul drept plata pentru produsele alese.

In perioada sarbatorilor de iarna detinatorii certificatelor vor participa la loteria cu extragere a cadourilor de la compania «Birovits» - acesta va fi cadoul nostru de Craciun.

Titularul certificatului va afala cum poate deveni participant la loteria «Birovits» la momentul cumpararii in baza certificatului.

Achizitionind un certificat, Dumneavoastra faceti un cadou minunat pentru angajati, colegi, prieteni, familie, iar copiii lor vor avea obiectele necesare, placute si utile pentru scoala si posibilitatea de a cistiga premii suplimentare de la compania «Birovits».