Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445 pers. juridice
0 78 897-709
0 22 292-982 pers. fizice
0 76 084-343 Birovits.md
Livrarea mărfii
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 18:00 în următoarea zi

Каталоги

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Agenda nedatată de la Birovits este simplu și convenabil.

Un sistem convenabil de programare este cel mai bun mod de a vă proteja de haosul informațional și de a controla o listă de lucruri în continuă creștere. Ducere unui planificator de zi este o modalitate excelentă de a vă aminti totul.

În societatea modernă, controlul asupra informațiilor este unul dintre fundamentele succesului, nu degeaba era noastră este numită informațională. Există o mulțime de soluții de înaltă tehnologie gata să vă vină în ajutor, dar numai metodele clasice, și anume păstrarea agendelor nedatate, vă permit să vă controlați gândirea și fluxul de afaceri, păstrând în același timp notele într-un mod convenabil pentru dvs., fără a vă limita la convențiile interfeței sau arhitecturii aplicației.

Agenda nedatat de la Birovits este simplu și convenabil.

 O agenda nedatată este o soluție versatilă care combină beneficiile diferitelor tipuri de agende. Un astfel de planificator vă permite să păstrați înregistrări în orice situație convenabilă, fiind în același timp creativ chiar și în etapa de planificare.

Pentru idei mari. Un planificator nedatat nu vă limitează dimensiunea de înregistrare. Ai nevoie de unul? Două? Trei pagini de scris? Apoi, o agendă nedatatî este alegerea ta, deoarece există întotdeauna suficient spațiu pentru un zbor de imaginație și formarea planurilor tale.

Pentru oameni flexibili. Un planificator nedatat vă permite să introduceți singur datele. Este foarte confortabil. Dacă nu ați scris într-o agendă datată de o săptămână întreagă, acest loc va rămâne gol. Într-un planificator de zi nedatat, vă organizați planurile așa cum vi se potrivește cel mai bine.

Planificatorii de zi fără date sunt minunați pentru note creative sau schițe.

Un planificator de zi nedatat este cel mai bun partener de afaceri.

Când înregistrați planurile și notele „manual”, memoria mecanică și vizuală se activează. Acest lucru contribuie la asimilarea rapidă și procesarea informațiilor de creierul Dvs..

Avantajele utilizării agendelor de hârtie:

  • Sunteți autorul poveștii Dvs.de succes. Un planificator de zi nedatat vă permite să deveniți creativi cu notele dvs. 
  • Etică de afaceri. Scoțând telefonul la o întâlnire, puteți demonstra dezinteres față de persoană cu care aveți conversație. Acest lucru cu siguranță nu se va întâmpla cu agenda.
  • Informațiile Dvs. sunt în siguranța. Un update sau eroare de software nu va duce la distrugerea datelor Dvs.

Birovits oferă posibilitatea de a comanda agende cu identitate corporativă. O agenda al companiei este o modalitate excelentă de a rămâne în memoria clienților sau partenerilor timp de cel puțin un an.

Imprimarea pe agende este potrivită pentru următoarele scopuri:

  • Cadou elegant și ieftin.
  • Instrument de consolidare a loialității.
  • Un cadou care vă va permite să depășiți bariera primară.
  • Îmbunătățirea reputației și a imaginii companiei.

Agendele nedatate sunt convenabile atât pentru lucrul cu cantități mari de informații, cât și pentru reprezentanții unor specialități mai creative care preferă să nu se limiteze la date stricte.

Planificatorii Birovits sunt un cadou excelent pentru manageri și colegi.