Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445
0 78 897-709 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Каталоги

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Îngrijim corect suprafețele magnetice pentru markere

Compania “Birovits” vă propune o gamă largă de table și flipchart-uri cu suprafețe magnetice pentru markere, a brandului «2х3».

Vă sugerăm să respectați cîteva recomandări simple, datorită cărora aceste obiecte vă vor servi pe un termen mai îndelungat și mult mai eficient.

        Pînă să utilizați, pentru prima dată, suprafețele magnetice pentru markere, trebuie să le ștergeți cu soluție specială pentru table, ca să le curățați de praf și rămășițe de lipici de la pelicula de protecție, utilizată în cazul transportării.

        Suprafața tablei sau a flipchartului trebuie ștearsă pînă la fiecare utilizare. Nici intr-un caz nu folosiți pentru curățire: acetona, diluanți sau soluții abrazive de curățat.

        Pe suprafețele magnetice pentru markere scrieți doar cu markere speciale.

        Dacă se vor utiliza markerele permanente, atunci bureta specială nu va curăța tabla.

        Chiar dacă întîmplător veți utiliza un marker permanent și suprafața nu va putea fi curățată, apelați la următorul mod de curățare: scrieți peste markerul permanent cu markerul pentru flipchart, asteptați un pic și apoi ștergeți cu bureta pentru flipchart.

        Nu se recomandă să lăsați pentru mult timp suprafața necurățată, dacă acest lucru nu e strict necesar.

        Curățati suprafețele după fiecare utilizare, iar la sfîrșit de zi e recomandabil să utilizați soluția specială, acest lucru vă va permite să prelungiți termenul de utilizare a tablei și flipchart-ului.