Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445 pers. juridice
0 78 897-709
0 22 292-982 pers. fizice
0 76 084-343 Birovits.md
Livrarea mărfii
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 18:00 în următoarea zi

Каталоги

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Un cartuș NOU pentru imprimantă este mai ieftin decit reîncărcarea unui VECHI.

Un cartuș NOU pentru imprimantă este mai ieftin decât reîncărcarea unui VECHI.

Există o concepție greșită frecventă în rândul persoanelor care lucrează adesea cu o imprimantă conform căreia reumplerea imprimantei este mai profitabilă decât achiziționarea unui nou cartuş. Această opinie este răspândită în orice mod posibil de către companiile care se ocupă cu reumplerea cartușelor. Când calculați costul, este important să luați în considerare nu numai beneficiul unic, ci și costul serviciului, precum și confortul și siguranța pe care le obțineți atunci când cumpărați cartușe de imprimantă de la Birovits.

Cumpărând un cartuș pentru o imprimantă în Chișinău, veți obține doar beneficii. Pe lângă beneficiile financiare directe, economisiți și timp și efort, deoarece instalarea unui cartuș de imprimare nou este mult mai ușoară. Cumpărând un nou cartuș de imprimantă de la Birovits economisiți. Toate datorită:

  • Prețului cartușului. La un cost de 129 de lei, cumpărați un cartuș gata de utilizare.
  • Resursei de lucru. Până la 2000 de pagini pot fi tipărite cu un singur cartuș.
  • Calității superioare. Consumabilele Office 1 Superstore sunt testate riguros în conformitate cu ISO 19752 și ISO 19798.
  • Economisiți timp. La urma urmei, Birovits oferă posibilitatea de a comanda mărfuri cu livrare.

Pentru a înțelege toate avantajele achiziționării unui cartuș nou pentru o imprimantă, calculele matematice simple nu sunt suficiente, este de asemenea important să înțelegeți procesele atunci când lucrați cu o imprimantă. Economisirea de bani, un factor important, dar departe de a fi singurul care îți determină beneficiul. În plus față de economiile financiare și fiabilitatea produsului, obțineți și:

  • Siguranță pentru personalul dvs. Cu realimentarea repetată, tonerul care plutește în aer dăunează sănătății, deoarece nu este excretat din corp cu flegmă, ci se așează pe suprafața organelor interne, acoperindu-le cu un strat dens și negru.
  • Serviciu optimizat. După 2-3 reumpleri, fiecare cartuș are nevoie de regenerare, care costă în medie 165 de lei.
  • Fiabilitatea afacerii. La urma urmei, o defecțiune a imprimantei poate paraliza multe procese. Cu cartușele noi, nu riscați.

Aritmetica în această materie este foarte simplă: realimentarea unui cartuș costă 70-90 de lei, deservirea după 2-3 reumpleri în medie 165 de lei.

Cumpărarea unui cartuș nou este convenabilă și profitabilă.